– Det føltes godt å komme i gang igjen med sesongen, liten kick-start, sier Anders Fremo, som nylig har spilt sin første kamp, da Nea Radio snakket med han.

Fredagen ble brukt til treninger, lørdag er det flere treningskamper og søndag er det treninger igjen. Under oppholdet i Selbu, så bor de på skolen i Innbygda, et samarbeid med B. Langseth Arena, i tillegg stiller B. Langseth med alt av tørrmat, mens middagen inntas på B. Langseth Cafe.

Charlottenlund har også tatt turen opp til Selbu på lørdag for å stå på motsatt side i treningskampene mot nettopp Stjørdals-Blink, Fram og Selbu sitt lag.

– Det var vanvittig godt å komme i gang igjen, har ventet lenge på denne dagen, sier Tomas Østbyhaug. Sesongen ble avbrutt i mars, så ble det noen måneder uten noen form for håndball, men så fikk vi begynne å trene sånn smått igjen og spille kamper internt i laget. Det var ordentlig godt å få møte et lag igjen å få kjenne på konkurransefølelsen

Anders Fremo og Tomas Østbyhaug Foto: Ola Bjerken

Herlig følelse å være i gang igjen.

Trener for samarbeidslaget Bøje Kamp legger ikke skjul på at det er en herlig følelse å endelig få være i gang igjen.

Det er helt fantastisk, det er jo det vi savner som trenere, det å få stå på sidelinjen å coache guttene så godt man kan, sier Bøje Kamp, nå har vi ikke spilt på lenge, så det å ikke bare trene, men det å få møte andre lag igjen, bare helt fantastisk.

Under den lange pausen, har du merket det på motivasjonen blant spillerne?

– Da vi i mars fikk beskjed om at vi måtte slutte å spille, allerede da hørte jeg at noen av spillerne var så drittlei korona, for på det tidspunktet så lå vi på tabelltopp og godt an til å vinne den regionale serien. Det at serien ble avbrutt og at det ikke ble kåret en vinner, det er leit, sier trener Bøje Kamp.

Det gror godt i håndballmiljøet

Når man ser på sesongen som kommer, så kan den bli tøff, men spennende skal man tro trener Bøje Kamp.

– Vi har mange førsteårsspillere, men det viser at det gror godt blant unge spillere. Ta for eksempel Kolstad, de har hentet en av våre spillere. Det er bra at de ser seg rundt i Trøndelag når de skal hente unge spillere, forteller Bøje Kamp.

Hør hele intervjuet med trener Bøje Kamp her: