Lørdagens oppgjør mot Volda ble en tett håndballkamp. 26-28 stod det på lystavla til slutt.

Her er rapporten vår fra Selbu - Glassverket 2:

Selbu spilte godt de første fem minuttene av begge omganger, men en elendig førsteomgang totalt sett gjorde en opphenting vanskelig.

Begge lag gikk ut i et høyt tempo, det ble en hektisk start med raske avslutninger og mye bom begge veger. Selbu ledet 2-0 etter 3 minutter, men måtte etterhvert se at Glassverket 2 tok grep om kampen. Omgangen bar preg av høyt tempo, og Glassverket med et noe større register å spille på, og større bredde i laget virket å takle det høye tempoet best. Med en to-minutter på veg inn mot pause, maktet heller ikke Selbu å skape noen sluttspurt inn mot sidebytte, og måtte ta til takke med 8-14 som utgangspunkt foran andre omgang.

Andre omgang startet positivt, og Selbu vant de første seks minuttene av omgangen 5-1. Kontante avslutninger og en rekke gode redninger fra keeperplass gjorde at Glassverket så seg nødt til å be om timeout på stillingen 14-16. Etter timeouten fikk bortelaget strammet opp eget forsvar, og begynte igjen å gli igjennom forsvaret til Selbu etter at de skrudde opp tempoet i angrep. Etter samtlige 60 minutter viste resultattavla 23-27 i favør bortelaget. Marit Moen ble toppscorer for Selbu med 8 mål, mens Marit Johanne Fuglem spilte en god kamp i buret.

Etter gode prestasjoner mot både Levanger (3. NM-runde) og Volda virket laget noe tungt, og Selbu maktet ikke å ta to poeng på hjemmebane mot et lag de burde vært fullt på høyde med. Når er det to uker til neste kamp (borte mot Levanger 2 lørdag 23. september), og trener Gørlin understreker viktigheten av å kaste av seg skuffelsen og få tilbake troen på seier i neste kamp.

Mye bedre start på andre omgang for hjemmelaget, men ikke godt nok til seier. Foto: Per-Erik Ofstad