Hitra tok revansje over Røros og sendte Plassryssen hjem til Bergstaden med 3-1 tap, etter en bokstavlig talt stormfull kamp lørdag ettermiddag.

Etter at laget fra havgapet tapte opprykkskampen mot Plassryssen for to år siden, smakte sikkert seieren ekstra godt.

Røros klarte dermed ikke å følge opp 2-0 seieren over NTNUI forrige helg. Lørdagens kamp var jevn og spennende helt til dommerens fløte gikk for full tid.

Røros kom best igang og allerede etter 6 minutter satte måltyven Georg M. Rugelbak inn 0-1 etter målgivende fra Helmer Sjøvold. Røros hadde god kontroll i første omgang og var kompakt og spilte seg også til noen halv sjanser.

Tre minutter før pause fikk hjemmelaget straffe og utlignet til 1-1. Lagene gikk til pause på 1-1, et resultat Hitra må si seg mest fornøyd med.

Fem minutter ut i andre omgang skjøt en Hitra spiller via en Røros spiller , ballen forandret retning og trillet over målstreken til hjemmeledelse 2-1. Nærmest utligning var Røros etter 60 minutter da ballen smalt i stanga.

Begge lag hadde sine sjanser mot slutten av kampen, men på overtid satte Hitra spikeren i kista med 3-1.