- Laget heter LM 04, og det er spillerutvikling for spillere som vil utvikle seg mest mulig, sier Martin om laget som nå skal samles i Skien.

Martin har vokst oppi Selbu og spilte håndball her frem til 2018. Da begynte et samarbeid med Stjørdals-Blink håndball, og derfra har veien nå gått til videregående skole i Trondheim og spill for Charlottenlund. Han har nå fått kontrakt på A-laget i første divisjon.

- Tar det som det kommer

Han er utrolig behersket når journalisten spør om forventninger til samlingen, og er klar på at han tar ting som det kommer og at han håper å komme inn i samlingen med lave skuldre.

- Det viktigste er vel å ha det gøy, sier Wang.

Ambisjoner

Martin har ambisjoner, og håper etterhvert å få flere spilleminutter på A-laget i førstedivisjon og muligens en fast plass der.

- Det er et høyere nivå og tøffere motspillere, men det blir man vant til når man trener og spiller med dem.

Ingen ulempe å bo på bygda

På spørsmål om han tror det er vanskeligere for spillere som spiller på bygda å komme seg opp på landslag enn de som spiller i byene så mener han at det ikke nødvendigvis er sånn.

- Det er jo ikke nå når vi er så unge at vi skal være best. Så man kan si at de i byene kanskje har noen fordeler i starten av karrieren, men det sitter jo i en selv hva man ønsker å bruke fritiden sin på, er hans klare svar.