Den talentfulle unggutten kommer fra Molde FK. Han spilte 11 kamper for Asker høsten 2019, og har totalt 58 kamper for Molde2 og 11 scoringer der. Han fikk sin A-lags debut mot Sunndal i cupen i 2019 og forlenget nylig sin A-lagskontrakt med Molde.

Etter at Sivert Solli returnerte til Ranheim TF etter utlånsperioden i Blink i 2019, har Blink lett etter ny kantspiller.

-Jeg er en rask kant som er glad i å utfordre en mot en. Jeg går begge veier og jakter både mål og målpoeng, forteller Hestad selv.

- I fjor spilte jeg 2.divisjon og utviklet meg bra. Nå er jeg klar for neste steg og ser frem til det. Det blir spennende med OBOS-liga. Klubben her har fin spillestil, og jeg er klar for et topp år med Blink.

Hestad er for øvrig sønn av Daniel Berg Hestad.

- Vi har hatt fin dialog med Molde i lengre tid. Rett før jul henvendte vi oss om Tobias. Vi trengte en kant. Tobias er en fin match for oss. Han er rask, rett på mål, en slik kant vi ønsker. Kun 19 år gammel og var på et godt utlån til Asker i 2.div i fjor. Vi håper han utvikler seg videre hos oss. Jeg vil berømme klubbdirektør i Molde, Snorre Strand og trener Erling Moe for god dialog, sier Håvard Fuglem, sportslig ansvarlig for A-lag menn.