Kampen gikk uten A-landslagsspillerne Emilie Bragstad, Julie Blakstad og Lisa Marie Karlseng Utland, da de var i karantene etter kampene mot Belgia og Tyskland i uka som gikk, skriver Rosenborg på sin hjemmeside.

1-0 kom etter bare ett minutt, da en corner av Cesilie Andreassen gikk i mål ved første stolpe. Bortelaget kjempet godt og Mari Smevold utlignet til 1-1 etter 19 minutter. Hjemmelaget fikk opp farten og Sara Kanutte Fornes scoret 2-1 målet da det hadde gått 21 minutter. Etter dette hadde RBK kampen i sin hule hånd og scoret nok en gang etter 28 minutter ved Emilie Lein, og enda et mål ble klinket inn av Emilie Joramo før pause, skriver RBK.

Flat andreomgang

Etter en del bytter flater det ut i andre omgang og RBK kontrollerer kampen inn til seier. KIL Hemne klarer ikke skape målsjanser og kampen ender 4-1.