HÅNDBALL: TrønderEnergi-Serien 4. divisjon Kvinner 02 HOVET: Ålen - Flå/Lundamo 29 - 23 (15 - 13)

Søndagens oppgjør i Hovet endte som de fleste andre kamper Ålen har spilt denne høsten, med en jevn førsteomgang og et hjemmelag som etter hvilen tar over styringa.

I forkant av toppoppgjøret sa Ålentrener Mats Sigvartsen at han var svært spent. Han og trenerkollega Anna Lian har vært på Lundamo og sett motstanderaget spille, og kunne ut fra det de så der, opplyse at det var et meget godt lag som kom opp Gauldalen til Hovet denne søndagen.

Jevn førsteomgang

Men straks kampen var blåst i gang, viste Ålen gjesten lite respekt og lå et mål eller to foran i store deler av første omgang. Men også Flå/Lundamo var oppe og ledet kampen en periode.

Etter en jevn omgang gikk hjemmelaget til pause med 2-målsledelse.

Etter hvilen, så fulgte Ålen kutymen fra tidligere oppgjør og knappe 8 minutter ut i omgangen var ledelsen på fem mål.

Dette forspranget klarte bortelaget aldri å hente inn

Mange målscorere

Hele 10 av ålens 12 utespillere noterte seg i målprotokollen i oppgjøret. Toppscorere ble Tea Trondsetås og Maren Høistad, med seks mål hver.

Flå/Lundamo hadde med seg en liten tropp på kun ti spillere til Ålen og toppscorer for laget ble Åshild Engesmo med 8 nettkjenninger. Laget skal også spille en ny kamp senere søndag. Kl 19.00 starter oppgjøret mot Surnadal hjemme i Horghallen.

Ålen tar nå juleferie - i alle fall fra kamper. Trenerne opplyste etter søndagens oppgjør at spillerne har ytret sterkt ønske om å trene også neste uke - like så i romjula.

Vil du se kampen en gang til, så gjør du det her.