Lokaloppgjør bruker å være spennende, men oppgjøret mellom Brekken og et ungt Alvdal var aldri spennende. Til det var hjemmelaget Brekken for gode og gjestene klarte aldri å gi Brekken kamp.

Etter å ha valset over Alvdal i to omganger sto det hele 6-0 til Brekken etter 93 minutter. Dermed spratt Brekken opp på tabelltopp med full pott på to kamper.

Kampens store spiller var Kristoffer Svalstad som i første omgang scoret ekte hattrick - med tre mål i løpet av en halvtime .

Alvdal sitt første skudd på mål kom etter 76 minutter ! - det sier litt om hjemmelagets dominans.

Brekken tok tak fra første minutt og styrte kampen med høyt tempo og klart overtak på midtbanen. Alvdal spillerne ble løpende imellom, og klarte aldri å etablere noe konstruktivt spill framover. 7 minutter var spilt da Kristoffer Svalstad ga Brekken ledelsen 1-0 etter en duell med keeper. Brekken fortsatte å trøkke på og i perioder viste de knakende godt spill. 2-0 ble det etter 33 minutter på et nydelig skudd på halv volley fra Kristoffer Svalstad . Tre minutter senere var igjen herr.Svalstad frampå og økte til 3-0, da han satte flatsida til på et innlegg.

Lagene gikk til pause på 3-0, som ikke var et mål for mye.

Etter pause fortsatte Brekken med sitt flotte spill og etter 57 minutter ble tremålscorer Svalstad felt innenfor 16 meteren og dommeren pekte helt korrekt på straffemerket. Straffesparket satte Kristian Haugen kontant i mål og 4-0 lyste på stadiontavla.

Etter en times spill ble Mattias Sorken spilt nydelig igjennom og han satte ballen like nydelig i mål tilside for keeper og 5-0. Fire minutter før slutt fikk unggutten Andrew Nordbrekken Buchanan æren av å trille inn 6-0 målet til de røde fra Brekken