NMK Gaula Motorsport var arrangør for helgas finalerunder i Midt-Norsk mesterskap i motocross. Det betyr at det var et yrende folkeliv i Løvåslia allerede fra fredag ettermiddag, med kjørere, mekanikere, arrangører og ikke minst et svært så tallrikt publikum.

185 kjørere fordelt på 14 klasser var påmeldt helgas finaler og klokken passerte 15.30 søndag før siste løp på den 1200 meter lange banen var over.

Det siste heatet ble vinket av da ambulansen måtte forlate stedet med en skadet utøver. Det sier stevneleder Stian Leinsvang:

Det var utøvere fra 14 til 60 år i aksjon i Haltdalen i helga. Morten Kulseth fra Selbu var blant de yngste og endte best i sin klasse MX85:

Det var flere fra Neadalen som gjorde det bra i Haltdalen i helga. I den største klassen, MX2, gikk seieren til Kasper Østby fra Tydal. Han kjørte helgas siste heat og opplevde altså å bli vinket av drøyt halvveis inn i løpet:

Iselin Gjærevold er styreleder i NMK Gaula Motorsport, klubben som arrangerte helgas stevne. Hun var fornøyd med det aller meste - både det sportslige og ikke minst alt publikummet som tok turen til anlegget i Løvåsen: