Saken oppdateres.

Tom Dents mannskap tok lørdag turen til Molde og Aker Stadion for årets første treningskamp. Molde startet 1. omgang best, men Blink kom seg gradvis lengre frem i banen utover i omgangen.

Hauge satte straffen

Begge lag kom til flere små og store sjanser i løpet av kampens 20 første minutter. I det 28` spilleminutt felte vertenes Stian Gregersen gjestenes Jonathan Johansson i boksen, og dommer pekte på straffemerket. Staffen satte den utlånte spilleren fra Bodø/Glimt, Runar Hauge, sikkert i mål bak Moldes 19-årige målvakt, Oliver Petersen.

Snudde kampen like før pause

Det ble lagt til 5 minutter tilleggstid i 1. omgang, noe Molde utnyttet godt.

Først satte Moldes midtbanespiller Eirik Hestad inn 1-1 cirka 3 minutter på overtid, før lagkamerat Etzaz Hussain snudde kampen til 2-1 for vertene.

Det ble ingen scoringer i 2. omgang, og Molde kunne juble for en knepen 2-1 seier over Stjørdals-Blink.