Det kommer frem i en pressemelding fra Stjørdals-Blink torsdag ettermiddag.

Adan har vært på benk i seks eliteseriekamper for de suverene serielederne og fått ett innhopp. Han har videre landskamper på G17 og G18-nivå. Han kom til Bodø/Glimt i 2017 fra Luna, tilhørende i Straumsjøen, Bø i Nordland.

Ask har vært med i kamptropp i eliteserien 5 ganger denne sesongen og vært utpå i en kamp. Hans moderklubb er Grand Bodø. Begge fikk sin debut mot Start.

Begge to spiller fortrinnsvis på midtbanen. Begge to kommer gjennom den nasjonale utlånsordningen for spillere under 22 år.

– Det er to gutter som har stått på og hatt bra framgang i år. Men uten en kamparena er det vanskelig å være i en konkurransesituasjon. Derfor er det kjempeviktig for de å dra en plass for å få spille. De kommer til et lag på bra nivå, som har spilt meget godt i år, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til Avisa Nordland.

For Stjørdalslaget er det fint å få inn en reserveløsning på midtbanen.

– Vi har mange skader på midtbanen, og vi trenger ekstra backup. Vi håper både Adan og Ask skal gjøre oss enda bedre, sier sportslig ansvarlig for a-laget i Stjørdals-Blink, Petter Holltrø til Bladet.