Plassryssen dominerte dette oppgjøret i nesten 90 minutter, med unntak av det første kvarteret av andre omgang. Med denne solide seieren er Røros 2 ny serieleder i 6.divisjon og er ubeseiret i år.

Omgangen var ikke mer en 9 minutter gammel da vi fikk se kampens flotteste mål. Andreas Aunmo stupte frem på et innlegg og headet ballen nydelig i mål til 0-1. 21 minutter var spilt da samme mann stupte frem på en corner og headet inn 0-2. Brekken 2 hang ikke med i svingene i første omgang og ble løpende å jage ballen på midtbanen.

Stillingen ved pause var 0-2.

Hjemmelaget startet andre omgang best og spilte seg til noen farlige halvsjanser det første kvarteret. Så ble det 3-0 til Røros 2 da kampens store spiller Alen Hurtic satte et frispark direkte i mål fra 20 meter. Røros 2 fortsatte sitt flotte småspill og produserte flere flotte sjanser.

I løpet av det siste kvarteret var Mostafa Haidari frampå to ganger og økte til 0-4 etter 76 minutter og han fastsatte sluttresultatet til 0-5 fem minutter før slutt.

På stillingen 5-0 til Røros 2 tre minutter før slutt, byttet Rørostrener Stein Eriksen inn seg selv for å sikre ledelsen.