Stjørdals-Blink stilte uforandret etter forrige kamp, med unntak av på høyrebacken der Lars Ramstad kom inn for suspenderte Mathusan Sandrakumar. Det betyr at Mats Lillebo ble spart i også denne kampen.

Blink åpnet kampen best, og skapte flere sjanser i åpningsminuttene. I det 10. minutt spratt ballen frem og tilbake i feltet, ikke ulikt situasjonen som Sandnes Ulf avgjorde kampen på i forrige serierunde, men ballen ville ikke i mål.

Ledelse mot spillets gang før en fortjent utligning

Etter 23 minutter fikk vikarierende kaptein Martin Rønning Ovenstad avsluttet fra sin høyre kantposisjon. Avslutningen kom brått på keeper Rasmus Sandberg, og hjemmelaget tok ledelsen 1-0 mot spillets gang.

Etter 41 minutter fikk Blink endelig uttelling for presset. Aleksander Foosnæs kom seg rundt på venstre, la ut 45 grader til Morten Strand. Strand trillet ballen videre til Sondre Stokke, som satte ballen kontant i mål til 1-1. Veldig fortjent!

Resten av omgangen forløp uten de helt store sjansene. Lagene stod derfor likt til pause, noe hjemmelaget hadde størst grunn til å være fornøyd med.

Tidlig kalddusj etter pause

Mjøndalen hadde tydeligvis snakket godt sammen i pausen, og allerede to minutter ut i omgangen tok de ledelsen på nytt, 2-1. Nok en gang var det Ovenstad som satte ballen i mål fra spiss vinkel ute til høyre. Det er godt mulig det var ment som et innlegg, men mens keeper Sandberg fikk sola i øynene duppet ballen elegant inn i lengste hjørne.

Etter 55 minutter spilte Strand fint ut til høyre der Olufsen kom seg fri, men innlegget ble klarert til corner i halvpanikk. Corneren ble slått inn av Stokke, og også denne skapte store problemer for keeper Kinn. Jørgen Solli kom til en slags avslutning, men skuddet endte noen meter utenfor.

11 mot 10 og bedre vilkår

Etter 66 minutter pådro Isaac Twum seg sitt andre gule kort, og Blink fikk dermed muligheten til å spille 11 mot 10 i en drøy halv omgang. Begge de gule kortene var klare, og det var derfor ingen protester fra verken midtbanespilleren eller noen av lagkameratene.

I det 72. minutt slo Fosnæs et godt innlegg fra venstre. På bakre stolpe ventet Olufsen og fikk avsluttet med et godt hodestøt. Ballen smalt i stolpen! En veldig stor sjanse for Blink der.

Heroisk forsvarsjobb

Blink fortsatte å presse, men Mjøndalen la seg lavt og forsvarte seg heroisk. Johan Kosberg, som kom inn for Fredrik Vinje, kom til to brukbare sjanser i sluttminuttene, men ble såpass presset ved begge situasjonene at det ble en enkel jobb for keeper.

Blink hadde så avgjort fortjent å få med seg poeng etter denne kampen, men det deles dessverre ikke ut verken stil- eller trøstepoeng i fotball.

Blinks neste hjemmekamp spilles på søndag kl. 15.00 mot KFUM Oslo. Kampen blir sendt på Nea Radio, og sendingen starter kl. 14.00. Synes du ventetiden blir for lang, kan du lade opp til kampen med vår podkast "Tett på ballen", som du finner ved å trykke på lenken eller ved å søke den opp der du hører podkast.