KVIK - TYDAL 3-0 ( 1 - 0 )

Like ved festningen i Trondheim skulle Kvik ta imot Tydal til kamp, lørdag formiddag. Der det skulle vises VM-kamper ved festningen var det et oppgjør i 5.divisjonen på Rosenborg. Tydal på sin side hadde tatt turen til trønderhovedstaden for å jakte sin første borteseier. Sist helg kom den etterlengtede seieren, da Røros ble sendt hjem med 2-1 i sekken. Dette var en viktig opptur for tydalingene.

Dagens kamp var av det overkommelige slaget, men gjestene kom aldri opp på det nivået de hadde siste helg. Da blir man hardt straffet, og Kvik smelte ballen i mål hele tre ganger. Tydal slet med å få til de store sjansene og hadde nok for stor avstand mellom midtbane og angrepsrekka. Dette gjorde at de ble presset bakover og fikk ikke mange mulighetene. Simen Dahlseng Østby prøvde seg fra utom 16-meteren og traff tverrliggeren, det var nok sjansen gjestene hadde i andre omgang.

Må nok også sies at dagens dommer ikke hadde helt kontroll på kampen, mange tette dueller og når kampens første kort kommer i det 75.minutt og at det går til Tydal, var det mange av de frammøtte som stusset.

Men som Andreas Lundereng Skjefte så fint sier: - Når byfolk og bygdefolk møtes til kamp, så blir det litt sånn.

Neste helg er det siste kamp for vårsesongen, da kommer Meldal for et skikkelig bunnoppgjør. Her trenger begge lag tre poeng for å komme seg bort fra bunnstriden. Fredag klokken 20.00 på Kløfta.