Selbu hang relativt godt med i den første omgangen mot den soleklare lederen av avdelingen. Første halvdel av omgangen blir forholdsvis sjansefattig, med to lag som tar og føler på hverandre. Selbu har god kontroll defensivt, og løper mye for å stenge rom. Utover i omgangen løsner mønsteret opp noe, og begge lag skaper brukbare sjanser. På tross av at hjemmelaget ikke klarte å få mange av sine avslutninger på mål, hadde de flere muligheter som med noe tur kunne endt i nota. Begge lag gikk til pause uten nettkjenning.

Kapteinen ut med skade

-Det ser ikke så bra ut, jeg tror kanskje det er et brudd i stortåa. Det sier Nytrø om skaden Ole Garberg pådro seg midtveis i den første omgangen. Nytrø tror Garberg pådro seg skaden når han skulle blokkere et skudd, og mener kapteinen var svært uheldig.

Tyngre i andre omgang

Andre omgang blir vesentlig tyngre for Selbu. Hjemmelaget blir springende mye i mellom ballsikre spillere fra NTNUI, og mister etterhvert noe av energien i spillet. Hovedtrener Vegard Nytrø håpte at Selbu skulle klare å holde mer på kula. 10 minutter ut i omgangen tar NTNUI 2 ledelsen ved Lasse Frigstad. I den påfølgende perioden presser bortelaget hardt, og Magne Syljuåsen øker etterhvert ledelsen til 0-2 etter vakkert spill.

En skadefri Peder Mæhle Uglem er en fin tilvekst til laget. Foto: Per-Erik Ofstad

Øynet håp

Med i underkant av 10 minutter igjen får Selbu indirekte frispark inne i bortelagets sekstenmeter etter et tilbakespill. Frisparket durer innbytter Odd Erik Garberg i lengste hjørne, og tenner et lite håp for hvittrøyene. I de påfølgende minuttene prøver Selbu å få til en sluttspurt, men sliter med å bryte igjennom forsvaret til studentene fra NTNU. Dermed endte Selbu uten poeng, og må istedenfor se frem mot ny kamp neste helg. Da venter en tur til Åfjord.

-Åfjord er litt som oss, varierer mye. Det blir en helt åpen fotballkamp forklarer Nytrø.