Stjørdalingene tok ledelsen ved Johann Kosberg, før Vegard Fiske doblet ledelsen.

Mats Romsdalen reduserte for Byåsen rett før pause.

Etter hvilen økte Karl Martin Rolstad til 1-3 for Stjørdals-Blink. Slik sto det til 90 minutter hadde passert og de fleste antok Blink var videre. Men mål av Espen Langørgen og Hannes Bordal i tilleggstiden ga Byåsen uavgjort.

Ekstraomgangene endte målløse og kampen ble avgjort på straffespark. Der vant Byåsen 4–2 etter at Anders Nytoft satte inn det avgjørende straffesparket. For Stjørdals-Blink var det Mats Lillebo og Johann Kosberg som bommet.

Spillerne kan gå gratis

Det er ikke bare sportslig det butter imot for Stjørdals-Blink. Klubben har store økonomiske utfordringer, klubben går mot et underskudd på fire millioner kroner og må ta grep for å redde lisensen.

Ett av disse tiltakene kan være å innføre OBOS-ligaens minimumslønn for samtlige involverte rundt A-laget. Det betyr rundt 4.000 kroner i bruttolønn for spillerne og trenerne.

I går meldte TV2 at samtlige av lagets spillere får muligheten til å terminere kontrakten og forlate klubben gratis, dersom de ønsker det.

-Vi kan ikke tvinge dem til å bli for slikk og ingenting, det nytter ikke. Så det er klart at det er et alternativ sier Stjørdals-Blinks styreleder Erling Johansen til TV 2.