Stjørdals-Blink er i trøbbel etter nok et tap i dag. Den elendige høst-formen ser ut til å gi Blink ordentlig trøbbel i OBOS-finishen.

Kunstgresset på stadion besto hårfint sjekken av NFF tidligere i dag. Abra-hallen var et hett alternativ lenge, men banen ble erklært "spillbar" i morges. Det ser unektelig stedvis glatt ut, men det må man kanskje regne med etter andre søndag i advent.

Positive fra start

Blink startet positivt og var frempå ved et par anledninger de første fem minuttene, men Raufoss har vært meget gode denne høsten og var favoritter. Gjestene i sine kledelige lilla bortedrakter jakter en play-off plass til Eliteserien, og hadde "dessverre" for Blinks del alt å spille for.

Det første kvarteret lignet Blink langt mer på det Blink-laget vi så første halvdel av sesongen enn det Blink-laget vi har sett de siste månedene. Det kunne virke som om den i overkant av to uker lange pausen gjorde hjemmelaget godt. Meget gledelig var det også at kaptein Fiske var tilbake fra skade i midtforsvaret. Men, det var ikke nok til å stoppe en viss trønder hos gjestene.

Nådeløst straffet

Etter 20 minutter blir Blink knallhardt straffet av Raufoss. Filip Brattbakk setter inn kampens første scoring etter en gjennombruddsball og litt slepphendt forsvarsspill av Blink. En høy ball ble lagt i retning av den unge trønderen fra Raufoss' venstreback som Fiske og Jatta ikke klarte å få fatt i. Avslutningsegenskapene til Brattbakk var det lite å si på, naturligvis.

Hadde en jobb å gjøre etter de første 45

"Litt smårufsete" var dommen fra lokalpressen på Toten etter omgangen. Raufoss ledet uten å storspille, men her var det bare poengene som gjaldt. Blink slet med å skape det helt store offensivt etter bortelagets scoring, og måtte gå til pause uten å legge noe voldsomt til press på Raufoss.

Klarte ikke å stoppe Brattbakk

Blink kom best i gang også etter hvilen. De skapte et par halv-farligheter de første minuttene, men ble nok en gang hardt straffet av Rosenborg-eiendom, Brattbakk. Et klasseangrep orkestrert av Raufoss' venstreside endte med et presist innlegg til Brattbakk som styrte inn en tomålsledelse til gjestene. I minuttene som fulgte kunne Raufoss gått opp til en tremålsledelse. Brattbakk var nær ved å gjøre hat-trick, og det smalt i metallet etter et tungt langskudd.

Det tok sin tid før Blink fikk satt i gang kjøret

Blink burde jaktet en redusering, men det var Raufoss som kjørte kampen inntil det 70. minutt. Etter 73 minutter får Blink sin første ordentlig store sjanse i kampen. Olufsen fikk en enorm mulighet alene med keeper, men Lauvli gjorde en meget kvalifisert redning og stoppet det "helt på det jevne" skuddet. Olufsen, Nyenetue og Nygaard inn for Sandmæl, Tjærandsen-Skau og Bransdal så ut til å ha en effekt, for Blink så mye mer energiske ut etter byttene.

Til tross for at Blink så vesentlig farligere ut de siste 20 minuttene fikk de aldri en scoring i det som var Roar Vikvangs siste kamp på MUS Stadion Sandskogan som hovedtrener.

Thriller-uke venter

Etter dagens litt ugunstige resultater i OBOS-ligaen er Blink nå på playoff-plass med to bortekamper igjen av denne ekstremt seige sesongen. Kampene er mot Strømmen og Jerv som ligger rett foran Blink på tabellen. De kampene blir livsviktige for Blink.