De to klubbene, Rosenborg og Radnik Bijeljina, er altså nå enige om en overgang for 19 år gamle Besim Serbecic. Bosnieren har skrevet under på en fireårskontrakt.

- Jeg er veldig glad for å være her. Rosenborg er en stor klubb og gleder meg til å sette i gang, sier Serbecic til RBK.no.

Tirsdag kveld gjennomførte han den medisinske testen på Lerkendal. Onsdag reiser han til Spania for å treffe sine nye lagkamerater, skriver RBK.no.

- Jeg har store forventninger til å komme hit. Først og fremst har jeg som mål å spille meg inn på laget. Jeg skal gi alt for å klare det, sier Serbecic. - Så håper jeg selvfølgelig at Rosenborg skal fortsette å vinne titler. Det er en vinnermentalitet i klubben, sier han.

Språket er foreløpig en liten utfordring, men det regner han med skal ordne seg kjapt.

- Jeg vet en del om Rosenborg fra tidligere, men ser frem til å bli enda bedre kjent med klubben og spille foran supporterne.

Ettertraktet spiller

RBKs sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye forteller at Rosenborg har fått tak i en ettertraktet spiller.

- Besim har prestert på et høyt nivå en stund allerede til tross for sin unge alder, og vi har fulgt han en god stund. Dette er en spiller med størrelse, fart, kraft og som er duellsterk. En spiller vi vet er attraktiv i markedet, sier Bjørnebye til RBK.no.