Lørdag formiddag var det invitert til rulleskirenn i Tydal sentrum. En publikumsvennlig trasé rundt butikken, på nedsida av sykehjemmet og deretter opp igjen og forbi butikken.

Masse folk hadde tatt turen i det varme høstværet for å heie fram løperne. Magnus Stensås og det aller nyeste tilskuddet i Tydal IL, Vegard Sivertsgård var de to favorittene før løpet. Jan Olav Aas var dagens speaker sammen med Niklas Dyrhaug, og før start fikk man en prat med det framtidige stafett laget.

- Vi har store muligheter for medalje, hvis alle er i form, sa Dyrhaug til Aas. Årets NM arrangeres i Meråker, så mange fra Neadalen har nok planer om å ta turen til Emil Iversen sin hjemplass.

Brakk staven, men vant

I løpet vant Ingrid Beate Østbyhaug sin klasse, og nå har hun to seire på to helger. I herreklassen var det Vegard Sivertsgård som gikk hardest ut og gikk opp i front. Han drog i mange runder med Magnus Stensås på slep. Tilslutt visste Stensås hvem som var eldst og klinket til og tok seieren hjem. Selv med brukket stav. Det gjorde at det ble en hjemmeseier, ikke så overraskende.

Lørdag kveld var det invitert til festkveld i det nye kulturhuset. Her var alle som har vært med å bidratt i Storsylen Opp invitert til middag og taler. Kvelden ble avsluttet med fest med bandet Urban Cowboys.