LÅNKE - FRAM 1-2 (0-0)

Lokaloppgjør er ikke helt som andre kamper, det kjennes allerede før første spark på ballen er gjort. Det blir snakket og fyrt opp i mange dager i forveien, og på oppvarmingen er det mange nervøse spillere. Slik var det også idag, og det satte sitt preg på starten av kampen. Ingen av lagene klarte å skape de absolutt store sjansene og spillet bølget en del fram og tilbake uten at noen klarte å ta tak i kampen. Allikevel var det nok Fram som kunne gå til pause med den beste følelsen, de hadde skapt noen halv sjanser uten å sette lånkes keeper Johannes Stokke helt ut av spill.

I det 62 minutt kom den første scoringen, og det trengte kampen. August Arnstad kunne enkelt heade ballen i målet etter et innlegg av Johan Valstad. Sistnevnte skore 0-2 målet før Håvard Fuglem for Lånke reduserte. Med nesten 20 minutter igjen på klokka lå det ann til å bli skikkelig spennende.

Lånke presset på slutten og Fuglem som ble flyttet fram som spiss, kunne blitt tomålskorer, men Fram sto imot og tok med alle tre poengen hjem til Skatval. Alt i alt en fortjent seier, og det betyr at Fram overtar tabelltoppen til fordel for Lånke på andreplass.