1991-modellen Jonathan Johansson har 40 kamper for Notodden i OBOS-ligaen. Nå har han signert for Stjørdals-Blink Fotball og flytter til Trondheim med samboeren sin. Johansson måler 191 cm. Han er opprinnelig fra Kålaboda i Västerbottens Län.

Målvakten har trent med Stjørdals-Blink Fotball i halvannen uke og gjort et solid inntrykk på trenerteam og medspillere. I Sverige har han spilt ligafotball for Skellefteå, Umeå, Selanger og Ljungskile.

Blant styrkene er feltarbeidet, og han er trygg med ballen i føttene. Vinnerskallen er definitivt også på plass. Johansson er også dyktig til å dirigere medspillere verbalt fra sin posisjon bakerst på banen.

De øvrige i Blinks keeperteam under comeback-sesongen i landets nest høyeste divisjon, blir Nickas Frenderup og Isak Lein Valberg.

-Jonathan kom vi i kontakt med før jul. Han har fire sesonger bak seg i Notodden i OBOS og 2.divisjon samt erfaring fra Superettan. Han skal slå seg til ro i Trondheim, og det er perfekt match for vår del, sier Håvard Fuglem, sportslig ansvarlig for Blinks A-lag.