Vellykket prøvestart på Nesta Rundt. Fra venstre: Martnas-general Lars Ivar Sundal, løpsleder Svein Ove Dyrdal, teknisk assistent Per Jørgen Weisethaunet og E-vaktmester Odd Uthus. Foto: E-fotografen

Det er mulig å delta individuelt eller som lag. Festlighetene finner sted i hjertet av Selbu sentrum på Nesta, søndag 25. juni kl. 12:00.

"Nesta Rundt" er ikke et typisk løp. Dette er et arrangement hvor tull, tøys, latter og samvær er viktigere enn løpeskoene du har på deg. Om du velger å sprinte, spasere, danse eller kanskje til og med synge deg gjennom løypa, er helt opp til deg.

Åpent for alle - med alle hjelpemidler tillatt!

Lagene kan bestå av familie, venner, naboer, et kor, korps eller toraderlag. Vi oppfordrer barnehager, idrettslag, bedrifter, og absolutt alle som kan krype eller gå til å stille opp. La oss fylle Nesta med liv og latter på denne martnas-søndagen.

– Og har vi nevnt vår rullator-klasse? Ja, du hørte riktig. Vi har en hel klasse for de fantastiske, raske rullatorene, sier Svein Ove Dyrdal som også skal være speaker under arrangementet.

Prøvestart gjennomført med suksess

– Vi har hatt iprøvestart for funksjonærene og har nå tro på at dette skal gå riktig så fint, sier løpsleder Dyrdal. - Personlig så ser jeg veldig frem til premieutdelingen. Det vil bli premier i overraskende mange forskjellige kategorier, avslutter Dyrdal. Påmelding gjøres via mail, se mer i annonsen på oppslagstavla.