Knut Erling Jegersen

Fredag ble kontraktsforlengelsen gjort unna. Sondre Hopmark Stokke er nå Blink-spiller ut 2021-sesongen. Mannen med solid scoringsteft har vært svært sentral i Blinks offensive spill alle sesongene han har spilt i klubben.

Storscoreren har så langt 108 mål på 164 kamper for Stjørdals-Blink. 15 av disse kom i fjorårssesongen.

- Det blir veldig spennende endelig å få prøvd seg mot enda bedre lag i OBOS-ligaen. Vi har jobba sammen i en rekke sesonger mange av oss, flere år i 3.divisjon, så opp i 2.divisjon, ned i 3.divisjon igjen, opp til 2.divisjon og så nå opp i 1.divisjon, sier Sondre Stokke.

-2019 ble en god sesong både for meg og laget. Vi spilte god, offensiv fotball og scora masse mål. Nå må vi bruke vinteren godt med matching mot kvasse lag. Først og fremst må vi gå for å overleve. Ikke mange av oss har spilt på dette nivået tidligere. Det er positivt og viktig at de lokale guttene som har vært med lenge fortsatt er med. Flere har tatt store steg, og det har vi gjort sammen.

- For meg begynte det kanskje også å bli på tide å prøve meg på et høyere nivå. Nå får jeg gjort det sammen med eget lag og gode kompiser, sier Stokke.

Sondre Stokke gleder seg til 1.divisjonsspill. Foto: Knut Erling Jegersen

Sportslig ansvarlig A-lag i Stjørdals-Blink Fotball, Håvard Fuglem , synes det er ekstra artig å signere lokale spillere.

- Sondre har vært med oss siden 2010 med unntak av et par år i Strindheim. Han har tatt steg for steg og blitt en meget god spiller. Han har alltid vært målscorer. Det styrker vår profil at Sondre er med. Dette er ekstra moro å rykke opp med egne, lokale spillere. Nå får altså han og de andre guttene muligheten til spill i OBOS-ligaen i egen klubb.

Fuglem mener laget er godt i rute nå.

- De aller fleste er resignert. Samtidig jobber vi med noen eksterne forsterkninger. Innen utgangen av januar bør vi være i mål. Jeg er positiv, smiler Håvard Fuglem.