Den norske høyrebacken Leo Cornic er på vei tilbake til norsk fotball. Som Nea Radio skrev i går, ser mye ut til at 21-åringen havner i Rosenborg, dette etter kun litt over ett år i svenske Djurgården.

- Jeg kan bekrefter at vi har kontakt og dialog med Rosenborg. Det sier sportssjef i Djurgården, Bosse Andersson, til Nea Radio tirsdag formiddag. Andersson bekrefter videre at Rosenborg har tatt kontakt for en permanent overgang, og at et lån ikke er aktuelt.

Flere klubber er interessert

TV 2 meldte tidligere i juli at kampen om 21-åringen sto mellom Rosenborg og Lillestrøm.

- Det er flere klubber som har vært interessert i Leo, men det er Rosenborg som har vært mest interessert, sier Andersson til Nea Radio. Andersson ønsker ikke å si noe konkret hvilke andre klubber som har tatt kontakt, utover at det har vært interesse fra flere enn Rosenborg.

Sportssjefen utelukker ikke at det blir en overgang i sommerens overgangsvindu, som varer fra 1-31. august. I motsetning til Rosenborg, skal Djurgården kjempe om en plass i Europa Conference League. Djurgården spilte sist torsdag kamp mot kroatiske HNK Rijeka i 2. kvalikrunde, en kamp svenskene vant 1-2. Torsdag møtes lagene til returoppgjør på Stockholm Arena. Vinneren av dobbeltoppgjøret møter vinneren av Sepsi OSK Sfantu Gheorghe fra Romania og NK Olimpija Ljubljana fra Slovenia.

- Vi må huske at vi er på ulike steder i sesongen, ettersom vi er i europaspill, sier Andersson.

Nea Radio har ved gjentatte anledninger forsøkt å komme i kontakt med spillerens agentselskap. De har så langt ikke besvart vår henvendelse.