Selbu – Ogndal 24 -10 (9-5) Selbuhallen søndag 26. november

Her er rapporten fra lagleder Margrethe Moen:

Ogndal sto på motsatt banehalvdel, og det hele startet med en målfattig 1.omgang. Vi kom oss til mange gode sjanser, men hadde for dårlige avslutninger mot mål. Resultatet til pause var 9 – 5.

I pausen ble vi enige om å ha fokus på forsvaret vårt. Bli enda mer tydelig og bestemt i det vi gjør, både i forflytningen og tøffere på taklinger. Samt kjøre et større tempo etter, og spille oss til gode sjanser mot mål.

Vi startet 2.omgang som avtalt, og med et større tempo, et godt lagsamarbeid i forsvar med flere redninger av Marit Johanne så slapp vi ikke inn mål før 15 minutter ut i omgangen. I tillegg begynte vi å plassere skuddene våre mye bedre i angrep som videre førte til en komfortabel seier.

Laget bestod av:

Marit Johanne Fuglem (målvakt), Ingeborg Rolseth Holt 10, Guro Mjåland Mogård 1, Heidi Kjeldstad 4, Tina Sletne Alsethaug , Malin Mosleth 1, Marianne Holten, Kristine Østby, Trine Welve 5, Tuva Dyrdal 3.

Neste kamp for laget er allerede førstkommende lørdag 2.desember, hjemme i Selbuhallen mot Stjørdal Håndballklubb 2. Kampen blåses i gang klokken 18.15. Vi håper på masse publikum!

Laget ble ledet av Marthe Dyrdal og Margrethe Moen.