Søndag ettermiddag var årets Hardhaus-helg ferdig. Mange syntes dette var et fantastisk arrangement og lovet å komme tilbake neste år. Men blir det arrangement også i 2019?

Lange dager og lite søvn

Lars Ingmar Nyhus var dyktig sliten, men veldig godt fornøyd med helga da Nea Radio maset seg til et intervju, sent søndag kveld. Det har vært lange dager og ikke mange timene med søvn mens arrangementet har pågått. Mens mange fra arrangørstaben feiret at nok et vellykket arrangement var over, med pizza og tilhørende iskald drikke, så valgte Hardhausgeneralen selv å varme opp en Grandis hjemme på kjøkkenet i Kalvhåggån.

– Nå skal vi summere opp og evaluere årets arrangement før vi tar stilling til om vi gyver løs nok en gang. Personlig så håper jeg på ny Hardhaushelg neste år også, sier han.

Fornøyd med deltagelsen

– Årets utgave hadde deltagere fra Tromsø i nord til Sørlandet i sør og flere fra Sverige. Tilbakemeldingene fra disse er svært gode og mange har allerede meldt at de kommer tilbake neste år - og da gjerne sammen med flere andre, sier Lars Ingmar, som ser for seg over 300 personer på startstreken om det blir arrangement neste år: