Bare tre dager etter den knallsterke seieren bort mot KFUM Oslo ventet en ny tøff batalje for Stjørdals-Blink. HamKam med Marcus Pedersen i spissen og Kjetil Rekdal ved roret står på motsatt side på MUS Stadion Sandskogan.

Blink var nærmest Hjemmelaget tok initiativet fra start mot den gamle storheten Toppscorer Lillebo er fortsatt ute, men heldigvis viser ikke Kartum noen tegn til at hans kalas-form er i ferd med å falme. Blink hadde de største mulighetene det første kvarteret, uten å dominere. Det var ikke det samme intensive press-spillet som vi så i forrige hjemmekamp mot Åsane.

Marcus Pedersen i begivenhetenes sentrum Meget anvendelige Robin Bjørnholm-Jatta og Vegard Fiske var involvert i den store kampen i kampen mot ligaens mest profilerte spiller, Marcus Pedersen. Spissen fikk ikke satt sitt preg på kampen i førsteomgang, og var tydelig frustrert. Etterslenger, banens tydeligste kroppsspråk og melding mot det meste av omgivelser var noe av det vi fikk servert de første 45.

Sendte bortelaget i ledelsen Litt stjernenykker fra den kanten overrasker vel ingen. Spissen kunne fått en tidlig dusj etter en særdeles oransje takling på Frenderup før hvilen. Men, stjernespissen fikk bli ute på kunstgresset og viste seg fra en bedre side i andreomgang. Fire minutter ut i omgangen dukket han opp som en "fox in the box", og tappet inn en scoring.

Slet mot etablert med en rotasjonspreget XI For hjemmelaget var det ikke mye som fungerte etter scoringen. Gjestene hadde langt bedre kontroll etter scoringen, og et etterhvert rotasjonspreget hjemmelag evnet ikke å løse opp i et kompakt bortelag. En suser i metallet fra 25 meter var det nærmeste Blink kom.

Ny dommerkontrovers HamKam burde strengt tatt avsluttet kampen med ti mann etter nok en ettersleng fra Pedersen som burde kvalifisert til hans andre gule kort med kvarteret igjen. På overtid fikk han riktignok sitt andre gule, men han burde vært av banen tidligere. Kortet dro han på seg etter at han noe urutinert spilte bort ballen ved et kast til Blink. En klassisk Pedersen-kamp med scoring, stjernenykker, utvisning og litt godt gammeldags "shithousery".

Med fem minutter igjen av ordinær tid ropte også Blink på straffe to ganger, men de fikk ikke gehør fra kveldens kampleder.

Vikvang ikke fornøyd med egen prestasjon - legger ikke noe på dommeren - Det var en situasjon i førsteomgang hvor spissen deres kommer litt tøft inn i keeperen vår, men det ble et gult kort. Utover det synes jeg dommeren gjør en god prestasjon. Det er en vurderingssak akkurat på den situasjonen, men det bruker ikke jeg noe mer energi på. I dag så er det vår egen prestasjon som ikke er god nok, sier Roar Vikvang.

- Vi greier ikke å utnytte mulighetene i førsteomgang, også setter vi oss selv i en vanskelig situasjon når vi havner under 0-1. De har nesten ikke målsjanser i løpet av 90 minutter, det er vi som styrer, men det glipper én gang. De kommer rundt på venstrekanten og Marcus Pedersen er jo som gjedda i sivet. Så når mulighetene dukker opp så er han der for å sette den i mål. Han er en klassespiss, men jeg synes vi temmer han ganske bra. Det glipper én gang, og det var nok, forteller Vikvang.

Ranheim med overraskende tap Ranheim tok imot KFUM på Extra Arena i fjæra. Der endte det noe overraskende 0-1 til gjestene fra Oslo. Ranheim som har sett meget bra ut må være skuffet med resultatet. Målet fra Håkon Stavrum er omdiskutert. Mange vil nok mene at målet aldri burde blitt stående.