Det ble en skuffende kveld for Selbu som avsluttet seriespillet i god form.

Selbu maktet ikke å være aggressive nok, og måtte tidlig se at Nidaros tok initiativet i kampen. For dårlig press, manglende forflyttningsevne og lite presisjon i pasningsspillet gjorde at Selbu aldri kom skikkelig inn i kampen i første omgang.

Lagene gikk til pause på stillingen 2-0 til Nidaros, og omtrent 10 minutter ut i andre omgang økte Nidaros til 3-0.

Utover i andre omgang kom Selbu litt mer inn i kampen, og Lars Garberg reduserte til 3-1 etter en dødball. Selbu møtte på ingen måte uoverkommelig motstand, men leverte simpelthen en svak prestasjon.

Nidaros, Rennebu, Tiller 2 og Flatanger vil gjøre opp om seieren i trøndersk 6. Divisjon. For Selbu sin del er sesongen over, og forberedelsene mot neste sesongs 5. divisjon kan begynne.