1401 tilskuere tok turen til det som var en av de viktigste kampene i Blinks historie. Premissene var enkle, seier eller uavgjort garanterte opprykk uavhengig av hvordan det gikk med andreplasserte Kvik Halden.

Nervøs åpning

En av klubbhistoriens viktigste kamper for Stjørdals-Blink fikk en nervøs åpning. De første 15 minuttene bar preg av hvor mye som sto på spill, men etter åpningskvarteret startet festforestillingen. Hjemmelaget bygde opp et solid press, og et Blink-mål lå i kortene. Etter 34 minutter maktet ikke lengre gjestene fra Sola å stå imot. Kartum-erstatter Fredrik Vinje åpnet scoringskontoen for sesongen på best mulig vis. Midtbanespilleren lobbet ballen nydelig over keeper Lindstrand fra 25 meter.

Festen startet før pausen...

Rett før pause ble stemninga på Nye Blinkbanen hevet ytterligere. Et nydelig angrep sendte Blink opp i 2-0. Svært så friske Solli la inn på bakerste mot Rødahl, Stokke-erstatteren stupheadet ballen inn. Før kampstart fryktet mange for fraværet av Kartum og Stokke, men til pause var det klart at erstatterne også kan sine saker.

...Men Blink kom ned på jorda igjen etter pause

Fem minutter etter hvilen reduserte et offensivt Sola-lag etter at hjemmelaget ble tatt i ubalanse. Johannes Bernard Hinna var sist på ballen for bortelaget. Deretter fulgte en svak Blink-periode hvor usikkerheten spredte seg, og midtbanen slet med å ta kontroll på kampen. Kampbildet var svært likt det vi så på Blinkbanen for to uker siden da Fredrikstad hentet opp Blinks tomåls-ledelse.

Sørløkk ble avgjørende igjen

I de avgjørende kampene på seinhøsten er en av spillerne som virkelig har stått frem, Sondre Sørløkk. Sommerens signering i Postnord-ligaen avgjorde også denne kampen. En god Blink-gjenvinning på Solas halvdel resulterte i at Sørløkk kom alene med keeper. Da var han iskald som vanlig. Jubelen var stor på Nye Blinkbanen, og sportslig leder Håvard Fuglem som sto i bresjen for å hente spilleren smilte litt ekstra.

Kaptein Fiske satte punktum

Fem minutter før slutt ble all tvil satt til side da Fiske økte til 4-1 på en corner. Det var ikke lite fortjent at den stødige midtstopperen fikk æren av å avslutte en fantastisk sesong for Blink. Blink er årets lysglimt i trøndersk fotball, når det ikke går på skinner for hverken Rosenborg eller Ranheim. Det er bare å bøye seg i støvet for det Vikvang og laget som nesten utelukkende består av trønder-gutter har fått til.

Dette sa årets trener i Trøndelag Roar Vikvang rett etter dagens kampleder blåste av kampen. Flere reaksjoner fra Blink-leieren kommer.