Tre poeng, men neppe nok til å stilne noen av kritikerne.

Noen sekunders idioti fra Coly sendte RBK i føringen

De første 45 hadde Rosenborg initiativet, uten at de imponerte. Rosenborg skapte de fleste avslutningene, men så på ingen måte fryktinngytende ut på veg fremover. Adegbenro sto for mye av det hjemmelaget skapte, og var nok en gang friskest blant trioen på topp. Coly på høyrebacken til KFK håndterte ferdighetene til nigerianeren dårlig, og var ofte i etterkant. Rett før omgangen var omme førte en unødvendig tøff takling fra høyrebacken på Adegbenro til at Rosenborg fikk straffe. Mike Jensens straffespark snek seg såvidt inn bak McDermott i målet

Høyresida slet

De siste 45 minuttene var ikke spesielt underholdende. Kristiansund var tidvis farlige frempå uten at de fikk satt Hansen på de helt store testene. Rosenborg produserte en del sjanser, men var ikke kliniske nok foran kassa. Straffesituasjonen fra første omgang skilte lagene. Venstresida produserte stort sett det Rosenborg kom med. Meling, Konradsen og Adegbenro var de beste spillerne i hvert sitt ledd. Høyresida slet med dynamikken, og Denic som høyreback var ingen umiddelbar suksess. Hedenstad har ikke imponert, og bredden bak vårt førstevalg imponerer heller ikke. Ingen blir overrasket dersom en ny høyreback kommer inn før overgangsvinduet stenger på sensommeren.

Lyspunktene er få

Prestasjonene er dårlige, klubben scorer i snitt under ett mål per kamp i Eliteserien og Mike Jensen ble i dag toppscorer med sine tre (!) mål. Resultatene har uteblitt, cupeventyret er over og seriegullet er for lengst kjørt. Merkevaren og renommeet har fått seg en kraftig smell, klubben blør penger og salgsobjektene i troppen er få. Frustrasjonen, etterfulgt av likegyldighet sprer seg. Publikumstallene daler og decibelnivået fra kjernen minsker. Under kveldens kamp hørtes bortefansen ofte bedre enn hjemmefansen. Det hører til sjeldenhetene på Lerkendal, og skjer vanligvis bare når skotske Celtic-fans er på visitt til Trondheim en gang ute på høsten. Blytungt.