- Vi må si oss fornøyd med årets utgave, vi har fått mange positive tilbakemeldinger når det gjelder de to traseene det ble syklet på og selve arrangementet, så vi er veldig fornøyde vi som arrangere i hvert fall, sier Karl Eirik Elvsveen.

Hvordan var det med publikum langs løypene?

- Det var overraskende mange som sto langs løypene, det var kjemper artig. Det var mange av deltakerne som syntes det var artig med så mye publikum langs løypene, det var stor stemning hele turen, forteller Elvsveen.

Kar Eirik Elvsveen står sammen med Nea Cykleklubb som arrangør for rittet og klubben deltok også med tre personer i eliteklassen for menn, deriblant Elvsveen.

Kan du ta oss igjennom hvordan det var å være deltaker under årets ritt?

- Det var fine værforhold, 15 grader og overskyet, det er perfekt sykkel vær, sier Elvsveen og legger til at det var en kjempefin dag.

Nea Cykleklubb stilte med tre løpere, hvordan gikk det?

- Det ble kjørt hardt i første bakken, der klarte ikke jeg å henge på mer. De to andre løperne fra Nea Cykleklubb, Håvard Finnland Trøite og Morten Kulseth Opem hengte seg på og syklet inn til sterke tider, så de var godt fornøyde, sier Elvsveen.

Ser mot et nytt Rensfjellritt neste år

Nå ser dere fram mot et nytt sykkelritt neste år?

- Ja, vi skal sette oss ned å begynne å se på hva vi skal forbedre inn mot neste år og hva vi skal fortsette å videreutvikle, sier Karl Eirik Elvsveen. Det blir like spennende neste år, konstaterer Elvsveen.

Det var ikke noe eliteklasse for damer i år, var det et savn?

- Det kan hende det dukker opp neste år, det var ikke så mange påmeldte damer i år. Så vi får se, kanskje blir det en egen klasse neste år.

Vil dere jobbe for det?

- Vi skal sett oss ned utover høsten her nå å se hva vi skal gjøre for neste år.