Steinkjer - Selbu (8 - 11) 15 - 29

Tirsdag kveld var Selbus J18-lag på Steinkjer og innkasserte to nye poeng.

Selbu tok ledelsen fra start, og til tross for tidvis svakt forsvarsspill i 1. omgang, kunne bortelaget gå til pause med ledelse 8-11, en ledelse som burde vært større.

Laget var enige om å ta tak i forsvarsspillet i 2.omgang, noe de også gjorde i perioder. Selv om lngeborg Rolseth Holt ble tatt ut av kampen med frimerke, scoret både hun og resten av laget jevnt og trutt og kunne tilslutt innkassere en komfortabel seier 15 - 29.

Samtlige spillere tegnet seg på scoringslista!

Søndag må forsvarsspillet sitte i 2 x 25 min. Da møter J18-laget antatt sterkere Ogndal i Selbuhallen.

Tirsdagens lag bestod av: Marit Johanne Fuglem (mål) Ingeborg Rolset Holt 9, Tuva Dyrdal 7, Kristine Østby 1, Marianne Holten 4, Trine Welve 3, Victoria Flack 2, Tina Alsethaug 1, Malin Moslet 1, Kristine Holten1,

Laget ble tirsdag ledet av Laila Størseth.