Det skriver RBK.no torsdag.

Dermed ble det bare ett og et halvt år på Lerkendal for Kristoffer Zachariassen (27), som er RBKs toppscorer så langt i eliteserien med åtte mål på tolv kamper. Totalt står han med 21 mål på 45 kamper.

- Kristoffer har vært en solid spiller for oss og har gjort det såpass bra at han har blitt attraktiv for klubber i Europa. Vi har fått et meget godt tilbud, og "Doff" kjenner selv at han har lyst til dette. Derfor kjennes det riktig på alle plan, sier sportslig leder Mikael Dorsin til klubbens eget nettsted.

- Det viser seg igjen at hvis man gjør det bra i Rosenborg, uansett alder, er man attraktiv på markedet om man spiller i RBK. Det har Kristoffer gjort, og han fortjener muligheten sin, sier Dorsin.

Ferencvaros jakter sitt andre strake gruppespill i Champions League og vant komfortabelt 6-1 sammenlagt over kosovoske Prishtina i første av fire kvalifiseringsrunder. Zachariassen reiste til Budapest onsdag kveld for å fullføre overgangen.

Ferencvaros møter litauiske Zalgiris i neste runde av Champions League-kvalifiseringen og er uansett sikret gruppespill i enten Europa League eller Conference League denne høsten.

https://www.rbk.no/nyheter/solgt-til-ferencvaros