Vebjørn Hoff lånes ut til gamleklubben Odd, det bekrefter skiensklubben på sine hjemmesider mandag.

Låneavtalen gjelder ut inneværende sesong, og Hoff vil bli presentert på en pressekonferanse tirsdag. Hoff kom til Rosenborg fra nettopp Odd før forrige sesong, og har spilt litt over 30 kamper for trønderne siden overgangen.

Siden Kjetil Rekdals ankomst på Lerkendal, har 26-åringen slitt med spilletid, og fått minimalt med sjanser i startelleveren.

Odd skal dekke hele, eller store deler av lønnen til 26-åringen mens han er på lån, skriver Nidaros.

Nea Radio har vært i kontakt med daglig leder i Odd, Einar Håndlykken. Han ønsker verken å si noe hvor stor del av lønnen klubben betaler, og heller ikke om klubben har sikret seg opsjon på kjøp.

- Kan dessverre ikke si noe om innholdet i vår avtale med Rosenborg. Den er konfidensiell, skriver Håndlykken til Nea Radio.

Sportslig leder i Rosenborg, Mikael Dorsin, har så langt ikke besvart vår henvendelse knyttet til spørsmål om lønn og opsjon på kjøp.

Interesse fra flere

Det har ikke bare vært Hoffs tidligere arbeidsgiver som har vært interessert i 26-åringen. Også Kristiansund har vært interessert i å låne Hoff ut sesongen.

– Det hadde jo vært en kanonsignering for oss. Jeg kjenner jo Vebjørn godt fra min tid i Ålesund, sa sportslig leder Eirik Hoseth til Tidenes Krav forrige uke.