Det så i lengre tid ut til at serbiske Miloš Milojević (39) skulle ta over som Rosenborg foran årets sesong. I starten av desember i fjor ble serberen fotografert på Værnes, hvor han ikke ønsket å gi noen kommentarer til pressen, når han ble observert på flyplassen. Serberen var på det tidspunktet trener for svenske Hammarby, samme klubb Rosenborg nylig solgte Pavle Vagić til.

Rosenborg og Milojević kom derimot aldri til noen enighet.

Sparken igjen

Kun en ukes tid etter samtalene med Rosenborg, ble det kjent at Milojević hadde fått sparken i Hammarby. Klubben beskrev trenerens oppførsel som ikke akseptabel, og at de derfor valgte å avslutte sitt samarbeid med 39-åringen.

Milojević ble derimot ikke arbeidsledig i lang tid. I starten av januar tok han over som trener for Malmö FF. Nå ser derimot de dagene også til å gå mot slutten, skriver svenske Aftonbladet. - Det er noe ledelsen bestemmer, ikke jeg. Det var ikke jeg som ansatte meg.

Det sa serberen til den svenske avisen, etter at klubben tapte 0-2 hjemme mot Žalgiris onsdag, i en kvalifiseringskamp til Champions League. Svenskene tapte 0-3 sammenlagt mot sin litauiske motstander.

Etter det Aftonbladet kjenner til, er klubbledelsen enig om å gi serberen sparken. Det ventes at klubben innen kort tid vil offentliggjøre dette. Serberen er tydelig på at han fokuserer på jobben som trener i Malmö.

- Akkurat nå er jeg er Malmö-trener og jobber 24 timer i døgnet til noe annet blir sagt.

39-åringen har kun vært trener for den svenske klubben i 25 kamper. 16 av disse kampene har vært i Allsvenskan, hvor klubben har tatt 30 poeng hittil denne sesongen, og ligger på en 5. plass, like mange poeng som Hammarby som har en kamp mindre spilt. Djurgården leder serien med sine 33 poeng på 16 kamper, to poeng foran Häcken som også har en kamp mindre spilt (15).