Ranheim klamrer seg foreløpig fast til andreplassen på tabellen, mens gjestene ligger på 12. plass etter å ha tatt 14 poeng på de siste 14 seriekampene.

Kampen på Extra Arena rullet i gang uten de helt store hendelsene, men begge lag hang godt med i spillet de første minuttene.

Etter 15 minutter førte Mads Reginiussen vertene i ledelsen med en vakker scoring på volley. En scoring som satte gjestenes keeper Stefan Hagerup helt ut av spill.

Det skulle kun gå fire minutter før gjestenes Martin Torp utlignet til 1-1.

Nå kunne det se ut til at det defensive spillet hos hjemmelaget ikke var der det skal være. Når det var spilt 29 minutter skulle gjestene vise seg frem igjen, da Henrik Kristiansen la bredsida til og førte Ull/Kisa opp i ledelsen 1-2.

Nå tyder det på at hjemmelaget sliter i forsvar, selv om det offensive spillet til tider er veldig godt.

Stor sjanse

Også i starten av andreomgang skal Ranheim tydelig vise at de er gode offensivt. Syv minutter inn i andreomgang skal Eirik Tønne få et forsøk hvor han bortimot kan sette ballen i åpent mål, men blir taklet i siste liten. Også Ivar Sollie Rønnings forsøk blir blokkert av gjestene.

Utover i omgangen skulle det fortsette med flere brukbare sjanser for hjemmelaget, men Ull/Kisa var knallsterke i sitt forsvarsspill.

Gjesten viste også at de var sterke offensivt da Morten Sundli satte inn 1-3 i det 79. minutt.

I det 89. minutt blir hjemmelaget tildelt straffe. En straffe som Michael Karlsen sikkert setter i nettet. Dermed er redusering et faktum, og lagene går av banen på stillingen 2-3.

Dette gjør at tabelltoer Ranheim nå ligger på tredje, mens Ull/Kisa klatrer opp til tiende etter en tur i Ranheimsfjæra.