På grunn av Covid-19 er det banket og vedtatt at årets håndballsesong er over. Selv om noen lag har spilt flere kamper enn andre, så er det nåværende plassering på tabellen som blir gjeldende for sesongen.

For ålens 4. divisjonsdamer, som hadde noen kamper mindre spilt enn resten i gruppa, så betyr det at de aldri får svar på spørsmålet om de kunnet nådd enda høyere opp på tabellen enn den tredjeplassen de nå havnet på.

Laget skriver på sine facebooksider at de hadde bestemt seg for å gi jernet skikkelig mot slutten for å få inn noen ekstra poeng.

– Sånn ble det altså ikke. Tabellen ble slik den var da dette inntraff, og vi endte på 3. plass. Dette er vi meget fornøyd med, til tross for en litt tung periode etter jul. Vi er helt overveldet over støtten vi har fått denne sesongen - fulle tribuner på nesten hver kamp og fantastiske sponsorer som gjør alt dette mulig for oss spiller.

Det betyr at seieren 21-18 over Svorkmo/Noi i Orklahallen 3. mars, ble årets siste kamp for Ålen.

Etter å ha gått gjennom hele fjoråret og førjulssesongen uten å ha avgitt poeng, så ble det en litt mer trøblete start på 2020, med flere tap - også hjemme i Hovet.

Men laget lover å stå på for fullt også neste sesong.

– Vi er tilbake fra høsten av og vil fortsette å kjempe om en god plassering i 4. divisjon. Håper å se fulle tribuner i Hovet da også, skriver laget på facebook.

Tabellen slik den blir stående etter sesongen, selv om det er spilt ujevnt antall kamper.