Stjørdals-Blink spilte uavgjort 2-2 mot Jerv mandag kveld. Under kampen scoret Mads Lillebo to nye mål og ble med det toppscorer i ligaen. Nøkkelspiller og midtbane-maestro Sander Kartum sto over grunnet karantene for gule kort. Det spekuleres i at begge to står høyt oppe på ønskelistene hos klubber i de to øverste divisjonene i landet - noe som er svært logisk etter de gode prestasjonen.

De vil bli dyre skal vi tro hovedtrener Roar Vikvang.

- Toppscorer Mads Lillebo passerte 100 mål for klubben - Hvor viktig er han for laget?

- De som ser fotballkampene våre klarer å vurdere det. Han scorte to mål mot Tromsø på fredag og scorer to nye mål i dag. Han er særs viktig i presspillet vårt i front og dessuten - sterk, rask, målfarlig og vanskelig å hanskes med for et forsvar. Han er viktig.

- Det kommer et nytt litt merkelig overgangsvindu nå. Frykter du at han og Kartum kan dra allerede da?

- Det er i våre hender. De har kontrakter ut 2021 med Blink begge to. Det skjer ikke med mindre klubben ønsker det, men at det er interesse for dem vil jeg tro at det er.

- Det viktigste for oss er å overleve i OBOS-ligaen. Det skal komme inn ekstremt mye penger for at det skal kunne forsvare det å selge seg ned i kvalitet, med fare for å miste plassen i OBOS-ligaen. Å berge plassen er verdt mange millioner, så det vil bli dyrt hvis det er noen som har tenkt å kjøpe dem.

- Klare føringer fra deg der til resten av klubben. Du har lyst til å beholde alle sammen?

- Ja, selvfølgelig og det tror jeg klubben har også. Det aller viktigste for oss når vi har bygd et anlegg til mye penger, rykket opp til OBOS-ligane og vist at vi har noe her å gjøre. Vi er med i alle kamper, vi blir liksom ikke rundspilt på noen som helst vis. I perioder av kampene blir vi kjørt litt, men i andre perioder er det vi som kjører motstanderen. Da er det viktigste for oss å sørge for at vi beholder plassen og kan bygge på dette neste år.

- Dere har ikke blitt fristet til å heve målsettingen litt nå?

- Nei. Det er uten tvil det som er målet og det viktigste for Stjørdals-Blink, avslutter Blink-treneren.

Hør intervju med hovedtreneren og toppscoreren i videospillerne under.