Onsdag presenterte NFF ny plan for oppstart av toppfotballen. Opprinnelig skulle Eliteserien ha sparket i gang sesongen mandag 5. april (2. påskedag). Denne datoen ble for tre ukers tid siden flyttet til 1. mai, men er i dag flyttet til 8. mai.

Stjørdals-Blink herrelag må derimot vente enda en uke før de kommer i gang. OBOS-ligaen har seriestart den 15. mai.

NFF vil torsdag 1. april presentere spilleplanen for de 10 første rundene i Eliteserien. Ny spilleplan for de andre turneringene og oppjusterte terminlister vil først bli offentliggjort uken etter påske.

Planlegger for PostNord-ligaen

Toppserien og 1. divisjon kvinner må vente til helgen 22. og 23. mai før de får komme i gang med sesongen i følge NFFs nye plan for oppstart av toppfotballen. NFF planlegger også for oppstart av PostNord-ligaen, og det med oppstart første helgen i juni.

- PostNord-ligaen er inkludert i planen selv om myndighetene p.t. kun har satt oppstartdato for de to øverste ligaene på kvinne- og herresiden. Vi håper at smittesituasjonen de neste ukene er positiv slik at også PostNord-ligaen kommer i gang som planlagt, sier direktør i konkurranseavdelingen i NFF, Nils Fisketjønn i NFFs pressemelding.