-I dag skal vi fremstå mer som vi gjorde mot Molde, og ikke som vi gjorde mot Glimt på mandag, sa Kåre Ingebrigtsen før kampstart. Etter kampslutt kan vi vel konstatere at prestasjonen ligger i terrenget mellom Molde-kampen og Glimt-kampen.

Inneffektivitet foran mål oppsummerer første omgang for Rosenborg på Lerkendal. Hjemmelaget hadde en hel del sjanser, men maktet ikke å sette ballen i mål. Bendtner og De Lanley var nærmest for Rosenborg, men ble begge nektet av treverket. Gjestene som forrige Eliteserie-runde slapp inn seks mål mot Vålerenga, tilbragte mer eller mindre hele omgangen på egen halvdel.

To minutter av andre omgang trengte forsvarsbautaen Tore Reginiussen før han stanget vertene i ledelsen. Ti minutter senere, litt lengre sør i landet sendte bror Mads Reginiussen Ranheim opp i ledelsen 1-0 på Åråsen. God stemning og litt ekstra fløte i kaffen hos mor og far Reginiussen denne aftenen.

Solskinn på Lerkendal før avspark. Foto: Per-Erik Ofstad

På overtid la Anders Konradsen på til 2-0 for Rosenborg, som også ble sluttresultatet. Midtbanespilleren har nettopp signert en ny kontrakt med klubben, og nølte ikke med å vise hvorfor. Rosenborg innkasserer sin fjerde seier på rad, og virker å være i rute foran det tette kampprogrammet klubben har i vente. Allerede i midtuka skal klubben i aksjon mot Lillestrøm i den utsatte mesterfinalen.