Som Nea Radio har omtalt tidligere, har Rosenborg i lengre tid vært interessert i 21-åringen Leo Cornic. Den norske høyrebacken spiller i dag i svenske Djurgården, men har slitt med spilletid.

Tidligere har det vært kjent at både Rosenborg og Lillestrøm var interessert i å hente 21-åringen tilbake til Norge. Senest i slutten av juli bekreftet sportssjef i Djurgården, Bosse Andersson, at Rosenborg var interessert i Cornic. - Det er flere klubber som har vært interessert i Leo, men det er Rosenborg som har vært mest interessert, sier Andersson til Nea Radio den gangen.

LES OGSÅ:- Cornic er en flott spiller og person

Andersson ønsket da ikke å si konkret hvilke andre klubber som hadde tatt kontakt, ei heller bekrefte eller avkrefte om Lillestrøm fortsatt var interessert.

Fortsatt interessert

Rosenborg har siden overgangsvinduet åpnet 1. august allerede hentet to nye spillere til klubben. Den første, Kristall Mani Ingason, ble klar for Rosenborg allerede i midten av juli. På overgangsvinduets åpningsdag ble Rosenborgs nye spiller nummer 17, danske Casper Tengstedt, bekreftet klar for Rosenborg.

LES OGSÅ:Rosenborg-spiller klar for Eliteserie-konkurrent

Tirsdag bekrefter sportssjefen i Djurgården at Rosenborg fortsatt er interessert i deres norske høyreback.

- Vi har fortsatt samtaler med Rosenborg, skriver Andersson til Nea Radio. Andersson bekrefter at trønderne er interessert i en overgang, og han har tidligere bekreftet at trondheimsklubben er interessert i en overgang, og at et lån ikke er aktuelt.

Cornic har som nevnt slitt med spilletid siden overgangen til svensk fotball i januar i fjor. Etter 17 serierunder i Allsvenskan, har Cornic kun fått 208 minutter på banen fordelt på fem kamper, ifølge Transfermarkt. Forrige sesong fikk høyrebacken kun 202 minutter fordelt på sju kamper for Djurgården. Cornic spilte for Grorud i OBOS-ligaen før overgangen til svensk fotball. Der noterte han seg for tre mål og tre målgivende på de 24 kampene han spilte.