Kjernen er tydeligvis lei av det som skjer i klubben for tida. Manglende sportslig suksess i serien, et pinlig tap i cupen og sviktende publikumsinteresse på Lerkendal får supporterklubben til å slå i bordet. I en artikkel på hjemmesida si gir de nå klar beskjed om at de ønsker at Stig Inge Bjørnebye skal forlate Brakka.

– Det lukter vondt i kongeriket Rosenborg for tiden. Og ikke er det så lett å finne ut hvor lukten kommer fra heller, men noe av eimen kommer i alle fall fra sportslig leders kontor. Det stinker av hvordan Bjørnebye har utøvd jobben sin, heter det i den krasse kommentaren på Kjernen.com.

- Det stinker av hvordan Bjørnebye har utøvd jobben sin. Vi antar det må være morsomt å være i en jobb hvor man kan leke seg med penger. Men når det viser seg at leken ikke bærer frukter, må man faktisk ta sin hatt og gå ut døra, skriver Kjernen.

Til VG sier Bjørnebye at han ikke har noen kommentar til artikkelen.

Koteng får også sitt

Også styrelederen får sitt: - Koteng, du må slutte å snakke med media. Og ja, vi støttet deg i sparkingen av Kåre, og mener fortsatt at det var korrekt, men som styreleder er du ansvarlig for alt som har skjedd siden den gang også. Du er på valg om noen måneder, og du har tid til å rydde opp. Men hold deg unna media eller ta jevnlige lange samtaler med for eksempel Nils Heldal, skriver styret i Kjernen.

Styreleder Ivar Koteng sier til NRK at han ikke har lest uttalelsen og at han heller ikke akter å kommentere den.

Mini uenig

– I mine øyne er det feil å ta Stig Inge Bjørnebye for dette, sier Jahn Ivar "Mini" Jakobsen til Adressa.no. - Det er treneren som har det siste ordet når det kommer til det sportslige i Rosenborg. Stig Inge er selvfølgelig en del av det som har vært vist på Lerkendal, også de årene der de tok syv av åtte titler. Men jeg ser ikke at Rosenborg kommer til å bli forandret om han forsvinner. Situasjonen er ikke Bjørnebyes skyld, sier Mini til avisa.

Kjernen skriver til slutt at de ikke har noen kommentar utover artikkelen.