HÅNDBALL: TrønderEnergi-Serien 4. divisjon Kvinner 02 Lørdag i Surnadal Idrettshall: Surnadal - Ålen 27-18 (15-9)

Før jul gikk Ålens damelag fra seier til seier og forrige sesong gikk de ubeseiret gjennom 5. divisjon. Men noe har skjedd etter juleferien.

Lørdagens oppgjør borte mot Surnadal skulle få ålbyggene på rett kjøl igjen etter to strake tap - sist mot serielederen NTNUI.

Men slik gikk det ikke. Bortelaget åpnet best og scoret det første målet. Ålen ledet også 1-2, men så tok Surnadal over og til pause stod det 15-9 til fordel hjemmelaget.

Etter hvilen fortsatte hjemmelaget å kjøre kampen og da nok en omgang var unnagjort, viste resultattavla 27-18.

23. november gikk tilsvarende kamp i Hovet - et oppgjør som endte med ålenseier, 26-19.

Toppscorer for Ålen under lørdagens kamp ble Stine Greni med 5 nettkjenninger.

Den gode førjulssesongen gjør at Ålen fremdeles ligger på tredjeplass på tabellen med 20 poeng på 13 kamper. NTNUI troner øverst med full pott - 30 poeng på 15 kamper, mens Flå/Lundamo ligger på andreplass med 26 poeng på 15 kamper.

På fjerdeplass ligger Skaun med samme antall spilte kamper som Ålen, men med fire poeng mindre.

Neste oppgjør for Ålen er neste søndag, borte mot nettopp Skaun.