- Det er jo så klart interesse, det hører vi jo, men vi har vært tydelig på at det er ingen som skal selges nå, og det har klubbene respektert. Det har ikke kommet noen formelle bud på noen av spillerne, men vi vet som sagt at det er interesse fra mange klubber. Så får vi se hvordan det blir etter sesongen. Vi håper vi kan beholde dem, men det får vi bare ta som det kommer, sier Petter Holltrø som er sportslig ansvarlig for A-laget.

Gull-trio Frenderup, Lillebo og Kartum er noen av spillerne som andre klubber har snust på. Sistnevnte topper NTBs spillerbørs i OBOS-ligaen foran Lillebo og har hatt en meget fin utvikling de siste sesongene, men den rolige midtbane-maestroen tar ikke av grunnet interessen.

- Det er artig å bli lagt merke til av andre klubber. Nå vet ikke jeg hvilke klubber som er interesserte, men jeg tar det ganske rolig på den fronten. Fokuset mitt er her og nå, så får vi se hva som skjer, sa Kartum etter fredagens kamp.

Ønsker ikke å selge til andre OBOS-klubber Sportslig leder i klubben, Ove Halsan, uttalte forrige uke til Bladet at han ikke er spesielt interessert i å selge midtbanejuvelen Kartum til en konkurrerende klubb.

- Neste steg for Sander bør være å spille for en stabil eliteserieklubb. Spilleren selv har imidlertid noe han skal si også, men det skal klaffe for alle parter, sa Halsan til avisa i lys av at Ranheim innrømte at de har fulgt spilleren tett.

Kan skje noe på inn-fronten - Vi jobber der også. Vi vil ha inn folk som kan forsterke oss hele tida, men det er ikke noe konkret akkurat nå som er nesten klart, sier Holltrø.

Ifølge Trønder-Avisa skal Iver Westerlund og Marius Bustgaard Larsen være aktuelle forsterkninger for klubben. Førstnevnte er en 2001-modell fra Stjørdal som kjenner klubben over gjennomsnittet godt. Han har spilt for klubben, men har de siste sesongen vært en del av Rosenborgs akademi. Han skal nå være aktuell for en permanent overgang.

2000-modellen Bustgaard Larsen er en lovende ving som har slitt litt med spilletida for Odds' førstelag denne sesongen. Gutten har aldersbestemte landskamper og kan være aktuell for et lån opp til Trøndelag.

- Hvordan er det å jobbe i markedet nå - er Blink en mer attraktiv klubb? - Ja, det føler vi jo når vi gjør slike prestasjoner som mot KFUM. Det gjør klubben veldig attraktiv - det er det ikke noen tvil om, sier Markus Hermo fra sportslig utvalg.

Nærmer seg ny hovedtrener Vikvangs tid som hovedtrener nærmer seg slutten, og trolig skal hans arvtager ha et ord eller to med i laget om hvem som skal inn dørene på MUS Stadion Sandskogan.

Det er ventet at den nye treneren vil bli presentert innen meget kort tid. Holltrø er klar på at de ønsker å presentere treneren innen slutten på inneværende overgangsvindu, altså før 6. oktober. Mye tyder dog på at ting vil bli klart før den tid.