Mats Lillebo scoret to mål i løpet av fem minutter mot hans gamle lagkamerater fra Ranheim onsdag kveld. Det betyr at han er delt toppscorer i OBOS-ligaen med seksten mål. Bare Henrik Udahl fra Åsane har klart å levere like godt foran mål som storscoreren fra Åsane, og det med fem kamper mer spilt enn Lillebo.

- Jeg tar med meg det. Det er godt, men vi får bare jobbe på videre, sa den lavmælte toppscoreren etter onsdagens oppgjør.

Stjal showet mot gamle lagkamerater

Blinks ubestridte førstevalg på spissplass legger ikke spesielt stor vekt på at det var nettopp han som sørget for at hans gamle lagkamerater måtte ta til takke med ett poeng.

- Det er klart at man har mange gode kamerater her, så det er jo artig og litt spesielt sånn sett. Men vi får jo ikke noen flere poeng av den grunn. Det er artig å gjøre det bra mot Ranheim selvsagt, men sånn jevnt over så er ikke det noe jeg tenker så mye på, sa Lillebo.

Dette sier Maalen om at spissen kom tilbake og straffet gamleklubben:

- Jeg har ikke noen spesielle tanker rundt akkurat det. Jeg er først og fremst hverken overrasket eller har noen spesielle følelser rundt at det er nettopp han som gjør det, sa hovedtrener for Ranheim, Svein Maalen.

- Vi visste at han er en steingod spiller - det har han vært i hele år. Han var jo med og skøyt oss opp til Eliteserien i 2017 også, men når han var her så var han dessverre litt for mye skadet, fortalte Maalen.

- Vi valgte å låne han ut til Blink i fjor, også gikk den kontrakten ut. Blink spilte seg opp, og da var det naturlig for han som Stjørdalsgutt å spille videre der. Det er egentlig helt fair alt sammen - vi ville ha han hit igjen, men det er også naturlig at han ville spille videre der, sa hovedtreneren.

Vet hvor lista ligger for Ranheim

Maalen var ikke spesielt godt fornøyd etter at det bare ble ett poeng. Det forstår Lillebo.

- Ut i fra det de tenker om klubben selv så skal jo de slå oss, men vi vet jo at vi er på høyde med dem når vi har dagen. Det er bra med ett poeng for vår del. Vi kunne tapt, men vi kunne også tatt alle tre. Vi har noen store overganger som vi roter bort selv på slutten, så jeg synes uavgjort er greit egentlig, sa Lillebo etter kampslutt.

Om interessen fra større klubber:

- Jeg får bare ha en målsetting om å gjøre det så godt at man blir aktuell for andre klubber - for da har man gjort noe bra. Men, det får man som sagt bare ta etter sesongslutt. Det er ikke noe jeg stresser med, avsluttet Lillebo.