Mye Rart er butikken som kan by på en god latter når du kommer inn dørene i Kjerkgata. Nå satser de videre og er klar til å ta med seg konseptet til OL-byen.

Gøy for alle

- Vi sier vi jobber med å spre glede med tekstiler med trykk på. Vi designer det meste selv, og selger og produserer det her på Røros. Det skal være lek og moro, og vi skal leke oss slik at det finnes noe gøy til alle. Det jobber vi med hverdag, sier daglig leder, Bjørn Tore Hindklev.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Spennende butikklokale i Lillehammer. Foto: Bjørn Tore Hindklev
Butikklokalene i Lillehammer begynner og fylles opp av innredning. Foto: Bjørn Tore Hindklev

Åpner om en måned

Mye Rart åpnet på Røros i september 2018 og nå ser de muligheten til å starte opp en ny butikk med samme vareutvalg på Lillehammer.

- Nå etablerer vi oss på Lillehammer i løpet av en måneds tid. Vi så det i hele fjor, men spesielt med trafikken som var om sommeren, at vi hadde en kolleksjon som vi traff bredt og kunne nå ut til flere med. Vi har tenkt på Lillehammer i flere runder før, for skulle vi utvikle oss en annen plass, så måtte det være en plass som lignet på Røros. Lillehammer er jo som Røros, bare på anabole steroider, så det ble ganske naturlig, humrer Hindklev.

Artikkelen fortsetter under lydklippet.

Fortsatt produksjon på Røros

Nå er butikkleder på plass og lokalene begynner nå og fylles med innredning, og etterhvert vil også kolleksjonen finne veien til Lillehammer. Fortsatt så vil Røros være produksjonssted, for som Hindklev påpeker, så er det på Røros man først og frem skal vokse når det kommer til antall arbeidsplasser.

To av "5 på topp" av t-skjorter som selges i butikken Mye Rart.
Tre av "5 på topp" av t-skjorter som selges i butikken Mye Rart.