Dette er den ellevte storjackpotten på 100.000 kroner Nea Radios radiobingo har delt ut, i tillegg til de vanlige ordinære 25.000 premiekronene som deles ut i alle spilleomganger.

- Det er spesielt morro at vi nå fikk til å dele jackpotten på tre bingospillere som vi vet er faste, trofaste spillere, sier daglig leder i Nea Radio, Stian Elverum.

Det var Anne Marit Sesseng, Inger Gløtheim og Karin Setseng som delte storpremien på hele 103.000 kroner.

Hva går overskuddet fra radiobingoen til?

- Bingooverskuddet i Nea Radio går utelukkende til drift av lokalradioen og til å ansette redaksjonelle medarbeidere som lager lokalt stoff og nyheter til radio og nettavis. Jo flere som spiller bingo, slik vi har opplevd siste året - jo mer ansatte kan vi ha i jobb for å lage enda mer radio og lokalt stoff, sier Stian Elverum.

Hva med de neste bingoene?

- Vi har delt ut 11 storjackpotter siden premietaket har blitt løftet, og dette har bingospillerne vist at de vil ha mer av - ved å spille mer bingo. Så det skal vi selvsagt fortsette med, samtidig vil vi krydre bingosendingene også med superjackpot og andre konkurranser, f.eks SMS-konkurransen som vi begynte med for et par uker siden, sier Elverum.

Hvordan kan man kjøpe bingoblokker?

- Man kjøper bingobonger helt enkelt ved å besøke en av de lokale butikkene som selger bonger, eller man kan kjøpe bonger på nett, sier Elverum. Link til hvor man kan kjøpe blokker og oversikt over kommisjonærene samt alt annet info om bingospillet vinner du ved å klikke her.