Den offisielle åpningen av Nestatunet i Selbu gikk av stabelen i mandag, Med taler, kulturelle innslag og offisiell åpning av selveste helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol.

- Vi tar med oss mye inspirasjon fra Selbu og hvordan dere har fått det til her videre, sier ministeren. Hør radiointervju lenger ned i saken.

Brukerne er kjempefornøyde

Selburingen Seniordans er en av aktørene som bidrar sterkt både for egen, men også andres trivsel i Selbu og på det nye helsehuset.

- Det er heller ikke til å stikke under en stol at flere har vært skeptiske til å skulle flytte inn i det nye, meg sjøl inkludert. Man er jo vant med det gamle, men nå har jeg snudd. Dette ble fantastisk, sier primus motor Anna Dyrdal.

Hør radiointervju lenger ned - under bildene.

Anna Dyrdal er primus motor i Selburingen Seniordans. Foto: Stian Elverum
Ragnhild Wesche Kvål er sektorleder for helse i Selbu kommune. Foto: Stian Elverum
Ordfører Ole Morten Balstad (AP) er alltid på plass når det er en merkedag for bygda. - Vi er også svært fornøyd med at vi har fått til så mye for pengene, sier han. Foto: Stian Elverum
Kvellohaugen Barnehage stilte naturligvis opp og sang fantastisk - til glede for alle tilhørere. Foto: Stian Elverum
De lokale heltene i «Artågt» sang og spilte til stor begeistring! Foto: Stian Elverum
Trekkspillbygda Selbu lever i beste velgående og som man kan se av bildet loves det god rekruttering innenfor trekkspillere og ikke minst: Komp. Her akkompagnert av lærer Pål Steinar Flakne. Vi beklager bruk av feil navn på Flakne, feilen ble rettet onsdag kveld. Foto: Stian Elverum