Drop-in vaksinering betyr at du møter til vaksinering uten timeavtale. Likevel oppfordrer vi alle til å bestille time i forkant. Dette i henhold til avstand, og regjeringens koronarestriksjoner. Time kan bestilles på helsenorge.no.

Tilbudet gjelder både for uvaksinerte, og personer som skal ha dose to, tre og oppfriskningsdose. Du må ha med gyldig legitimasjon når du skal vaksineres. Personer under 16 år må ha med samtykkeskjema. Samtykkeskjema finner du her.

Hvor foregår drop-in vaksineringen?

Drop-in vaksineringen foregår i vaksinasjonslokalene ved Malvik Senter, og gjennomføres fredag 17. desember fra klokken 14.00 til 15.00, og tirsdag 21. desember fra klokken 17.30 til 18.30.

Informasjon om nye drop-in muligheter i januar 2022 publiseres fortløpende på malvik.kommune.no.

Hva må jeg huske på?

Det skal være et intervall på 21 dager mellom dose en og dose to. Intervallet mellom dose to og oppfriskningsdosen er satt til fire og en halv måned. Intervallet mellom influensavaksine og koronavaksine er satt til sju dager.

Mer informasjon

Vaksineringen med oppfriskningsdosen tar utgangspunkt i samme prioriteringsrekkefølge som ved dose en. Det vil si at personer som fikk vaksinedose en og to først, er de første som får tilbud om oppfriskningsdosen.

Enkelte grupper blir prioritert, og det er i hovedsak ulike grupper av pasienter med alvorlig svekket immunforsvar.

Alle over 18 år får tilbud om oppfriskningsdose før påske 2022.