– Det har vært en lang vei å gå, men når man har jobbet hardt for noe, så smaker det bare desto bedre når man lykkes, sier adm. direktør, Per Jørgen Weisethaunet, til Finansavisen.

Norbit omsatte i fjor for nær 440 millioner kroner og satt igjen med 55 millioner kroner i resultat før skatt, ifølge avisen. Nå har Norbit fått en femårig kontrakt med Continental Automotive.

Kontrakten sørger for at Norbit blir eneleverandør av påkrevde tilleggsmoduler til aktøren som leverer mellom 70 og 80 prosent av ferdsskrivere til lastebiler i EU-området.

Weisethaunet vil ikke gå ut med størrelsen på kontrakten, men den skal være en av Norbits største noensinne.

– Vi hadde 25 prosent vekst i 2018 og skal i hvert fall klare å slå veksten fra fjoråret, sier han til Finansavisen.

Etter det Finansavisen forstår vil Continental-avtalen kunne innfri vekstmålet nærmest alene. Legger man da til grunn 25 prosent vekst i 2019, vil omsetningen for dette året nærme seg 550 millioner kroner, noe som betyr at Continental-kontrakten er på rundt 100 millioner kroner.

Norbit har hovedkontor i Trondheim, med avdelinger i Asker, Røros, Selbu og Gjøvik. Norbit er også tilstede i USA, Sverige, Polen, Østerrike, Ungarn, Italia, Singapore, Brasil, Island, Tyskland og Storbritannia. Konsernet har 250 ansatte.